Zápis z „porady“ po vyhodnocení poháru, 27. listopadu 2010

Přítomni: Jaroslav Frána, Josef Sak, Milan Hamata, Vítězslav Genttner, Jan Pechát, Tomáš Polcar, Lenka Palánová, Kamil Hanus, Jan Suchý, Kateřina Müllerová, Martina Hanusová

Příprava – pátek:

·        Na příští rok delegovat nástěnkáře zodpovědného za všechny nástěnky – delegovaná Jana Šebková, na místě souhlasila s připomínkou shodné rozměry fotek o minimálně určeném počtu, tak, aby jich bylo dost na celou nástěnku. Barevné papíry na nástěnky, doplňky (buzola, foukačka, značky, …)

·        Osvětlení pódia – světla shora, zezadu – ideální pro komentátory, pro fotografa horší, ale s tím nic neuděláme, hlavní jsou oficiální fotky (na chodbě před plátnem)

·        Zorganizovat lépe začátek – nástěnky, někoho, kdo bude určovat práci pro ostatní.

·        Na pozvánky napsat začátek ve 13:00, nikoli ve 13:30, aby se začalo včas a nezpožďoval se program kvůli čekání na hosty.

·        Moderátor by měl přijet dřív, aby byl schopen přijet včas, ne ve 12:45

·        Domluvit taneční vystoupení více dopředu, cca měsíc dopředu, aby se nestalo, že na poslední chvíli shánět náhradní vystoupení po tom, co původní padne.

·        Zajistit levnější trička.

·        Řešit finanční stránku dalšího vyhlášení daleko dřív.

·        Nekupovat karafiáty, rozdalo se všech deset růží.

·        Koupit velkou vodu/minerálku na stoly na sál (dva balíky, tj. 12 lahví velikosti 1,5 litru)

·        Naučit DJ číst.

Sobota – příprava:

·        Děti se hromadí u vchodu – dívají se na nástěnky, jsou u šatny, čekají na vedoucí – brání průchodu a prezenci družstev i VIP.

·        Zjistit předem, kdo má zaplaceno a kdo ne – družstva sama neví. U prezence musí být seznam, aby bylo možné dovybírat za trička nebo za vstup.

·        Znovu prodávat kalendáře

Sobota – program:

·        Po videu nemusí být taneční vystoupení

·        Návrh, dát pódium na druhou stranu sálu

·        Zbyl pouze roztočený sud žluté limonády, vypil se sud žluté a tři sudy Kofoly.

·        Větší tácy na raut, ne 45, ale 50 nebo 60 cm.

·        Zajistit náhradu za pohár – sošku medvěda Severáka a zajistit jeho rozmnožování – např. sehnat sošku, 3D scanner a nechat vytvořit medvědy z pryskyřice.

 

Zapsala: Lenka Palánová